Europa Conference League

Γκονζάλες: «Η επιθυμία για εκδίκηση είναι μεγάλη - Κερασάκι στην τούρτα το τρόπαιο»

Ο Νίκο Γκονζάλες έδειξε πως δεν έχει ξεχάσει τον περσινό τελικό του Conference League και χαρακτήρισε ως ιδανικό φινάλε την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Φιορεντίνα.

Το… στίγμα του για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό έδωσε ο Νίκο Γκονζάλες.

Με τον Αργεντινό επιθετικό των «βιόλα» να κάνει ειδική μνεία στο περσινό… κάζο από την Γουέστ Χαμ και παράλληλα να καταστεί σαφές ότι όλοι θέλουν σαν «τρελοί» την εκδίκηση φέτος, μέσω της κατάκτησης του τροπαίου.

«Ξέρω την ευθύνη να φορέσω αυτή τη φανέλα. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τη Φιορεντίνα, να δούμε αν αυτή τη φορά θα είναι αρκετό για να σηκώσω ένα τρόπαιο. Μετά τον τραυματισμό δεν πέρασα πολύ εύκολα, αλλά σήμερα νιώθω υπέροχα. Ανεβάζω επίπεδο στα πιο σημαντικά ματς», είπε μεταξύ άλλων ο Γκονζάλες.

Και πρόσθεσε: «Το γήπεδο θα είναι "καυτό", αλλά το έχουμε συνηθίσει μετά τους περσινούς τελικούς. Ξέρω ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας θα είναι επίσης εκεί και αυτό με κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένο. Η επιθυμία για εκδίκηση είναι μεγάλη, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Προτιμώ να παραμένω ήρεμος και συγκεντρωμένος, περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα και ελπίζοντας να μπορέσω να πανηγυρίσω. Λείπει το κερασάκι στην τούρτα, που είναι η κατάκτηση ενός τροπαίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x